Beefeater BBQ

Als u begint te denken aan een nieuwe barbecue voor de zomer  kijk dan op onze website. Hier vindt u de beste barbecue. De weersberichten voorspellen een lange mooie zomerse barbecue. Een nieuwe grill wordt veel gebruikt. Deze maand hebben we geweldige deals van Australië's legendarische barbecue merk Beefeater - een van de beste, langste barbecues die u kunt kopen.Voor meer dan 25 jaar heeft Beefeater uitzonderlijke barbecues waarvan het merk wereldwijd bekend is. Beroemdheden zoals Tiger Woods en Roger Federer gebruiken Beefeater barbecues.


Vraag het online team over de mogelijkheden en ze zullen u vertellen dat Beefeater een van de beste langste barbecues maakt die u kunt kopen. Beefeater Barbecues gebruikte materialen zoals zwaar roestvrij staal in hun productie en hebben een groot aantal patenten en handelsmerken rond hun ontwerpen en technologieën. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten gebruiken schroef- of spotlasramen zijn Beefeater-frames die volledig langs de lengte van de naden zijn gelast, zodat ze sterker, stijver zijn en dat dikke druppels niet door openingen gaan.


Beefeater is zo overtuigd van de kracht van hun barbecueframes, zij bieden 5 jaar garantie op hun 1100 en Discovery serie modellen en een levenslange garantie op hun Signature Series modellen. Beefeater is duidelijk een grill die zal duren! Een Beefeater is niet alleen taai - ze zijn ook geweldige kookgerei. Bedankt Beefeater unieke Vaporisers krijgen een zeer gladde en zeer warme grilloppervlak die makkelijk te hanteerbaar is. De branders van een Beefeater verwarmen zo snel dat er weinig tijd voor voorverwarming nodig is. Zet gewoon een Beefeater en een paar minuten later ben je op de hoogte. Beefeater's Vaporisers die vermindert door vetten en vruchtensappen. De vetten en sappen die de Vaporisers beïnvloeden, veranderen in rook voordat het brandt. Plus, er zijn de roestvrije grilloppervlakken. Alle grillplaten Beefeater zijn bekleed met een hoogwaardige geëmailleerde verf, die bij zeer hoge temperaturen afgevuurd wordt. Deze behandeling voorkomt corrosie. Dit betekent dat u op een duurzaam oppervlak kookt. Het beste van dit alles is dat het grilloppervlak van de Beefeater niet poreus is en heel makkelijk schoon is. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over de resterende smaken vanaf de laatste keer dat je gegrilde hebt. Dit is allemaal onderdeel van Beefeater's 'meer tijdsgrilling / koken, schoonmaken minder tijd' filosofie.


Het starten van een Beefeater is makkelijk met Beefeater Quartz Start Igniter. Druk gewoon op en draai de regelknop aan en de brander ontbrandt elke keer. Geen batterijen nodig. Beefeater heeft een hele reeks geweldige BBQs. Deze maand QMarket een groot deel van de nieuwe Beefeater BUGG Portable Gas BBQ.


De BUGG is de nieuwste BBQ Beefeater. Klein in grootte, maar groot op technologie en design met een scala aan functies. Het grote voordeel van de Beefeater BUGG is dat je het overal kunt nemen. Het werkt goed op uw balkon, maar u kunt gemakkelijk naar het strand, kamping en caravan, enz. Nemen. Het kan op de bank of een van de prachtig ontworpen BUGG trolleys worden geplaatst. Dit is de veelzijdige BBQ waar een grillige barbecuer is ontmoet. De Beefeater Bug is verkrijgbaar in funky oranje of zwart.